کارت گرافیک ایسوس
اولین کارت گرافیک در سال 1981 توسط شرکت IBM روانه بازار گردید. صفحات نمایشگری که از کارت گرافیک مذکور بهره می گرفتند متنی و فاقد تنوع رنگی بودند. به عبارتی دیگر تنها رنگ سفید و یا سبز با زمینه سیاه نمایش داده می شد. به طور معمول کارت های گرافیکی که قابلیت اتصال به سیستم دارند، از استانداردهای متفاوتی برخوردار هستند. بهتر است بدانید که به وسیله کارت گرافیک است که اطلاعات دیجیتالی به نمایشگر ارسال می شود. در واقع به واسطه وجود کارت گرافیک می توانیم اطلاعات و داده های داخل لپ تاپ را در صفحه نمایشگر خود ببینیم.
قیمت کارت های گرافیک بسیار متغیر و متنوع بوده به طوری که کارت گرافیک از صد هزار تومان تا چندین میلیون تومان را در بازار محصولات دیجیتالی خرید و فروش می شود. اما آن چیزی که ثبات دارد و تغییر چشمگیری نمی کند فعالیت و میزان نیاز یا عدم نیاز شما به کارت گرافیک است. اگر به دنـبال بازی و فعـالیت حـرفه ای نیستید خرید کارت گرافیـک را فراموش کـنید چراکه همان هسته های گرافیکی موجود روی مادربرد یا پردازنده پاسخگوی درخواست شماست. اما برای اجرای بازی های سنگین و برخی نرم افزارهای خاص احتیاج به کارت گرافیکی قدرتمند خواهید داشت.
از آنجایی که کارت های گرافیک به دو دسته یکپارچه و مجزا تقسیم می شوند، در ادامه به تعریف هر کدام از آنها خواهیم پرداخت. کارت گرافیک مجتمع یا یکپارچه فاقد قدرت کافی برای اجرای فایل ها یا برنامه هایی است که نیاز به گرافیک بالایی دارد. ولی کارت گرافیک مجزا، از برد اصلی جدا بوده و دارای حافظه ای جداگانه می باشد و پاسخگوی انواع امور گرافیکی سنگین از جمله بازی ها هستند. بهتر است بدانید تراشه مرکزی تاثیرگذارترین و مهمترین بخش در نحوه عملکرد کارت گرافیک است.
انواع کارت گرافیک ایسوس
علاوه بر ویژگی های کارت گرافیک باید به پردازنده اختصاصی آن نیز توجه ویژه ای داشت. چراکه پردازنده یا پردازشگر گرافیکی مسئول اجرای محاسبات موردنیاز گرافیکی است. به عبارتی کارت گرافیک ایسوس بدون پردازشگر گرافیکی قادر به انجام عملیات گرافیکی نمی باشد. در ادامه این مطلب انواع کارت گرافیک ایسوس بر اساس نوع عملکرد مورد بررسی قرار می گیرند.
کارت گرافیک ایسوس سری ای ام دی AMD
کارتگرافیک ایسوس ویژه بازی از فناوریهای اختصاصی مانند DIGI+VRM، Super Alloy Power و سیستم خنککننده DirectCU استفاده میکنند. این کارت گرافیک با اورکلاکینگ شدید سازگاری دارند و با دوام بلند مدت خود برای بازیهای رایانهای عالی هستند.
کارت گرافیک ایسوس سری انویدیا NVIDIA
کارتگرافیک ایسوس از رگولاتورهای DIGI+VRM، اجزای سوپر آلیاژی، توان و فناوری اختصاصی DirectCU در سیستم خنک کننده استفاده میکنند و امکان اورکلاکینگ و پایداری بینظیر در بازیها، ایسوس را به پرافتخارترین سازنده کارت گرافیک تبدیل کرده است.
کارت گرافیک ایسوس سری ROG
کارت گرافیک ایسوس، جمهوری بازیکنان برای گیمرهای حرفهای و اورکلاکرهای سرسخت، طراحی و ساخته شدهاند. با نوآوری خلاقانه و مهندسی پیشرفته سختافزار آنها همیشه بهترین انتخاب در گروه خود هستند.
کارت گرافیک ایسوس Asus ENGTS 450 Direct CU
این كارت گرافیک ایسوس، كوچكترین عضو گروه گرافیكهای فرمی (Fermi) است. خروجیهای تصویری آن شامل یك dual-link DVI به اضافهVGA و HDMI است كه 2 خروجی آن می توانند با هم فعال باشند. بنابر این 2 صفحه نمایش را با هم پشتیبانی میكند. طراحی آن از XFX HD 5770 جدیدتر بوده و اولین GPU انویدیاست كه از صدای چند كاناله میان گذر HDMI بدرستی و به طور كامل پشتیبانی میكند. اگرچه كارت رادئون ذكر شده زیر فشار كاری كارآمدتر از كارت انویدیای فوق بوده و ویژگیهای فریبندهای را ارائه میکند.
کارت گرافیک ایسوس Asus ENGTX 460 TOP 768 MB
نگارش 768 مگابایتی کارت گرافیک ایسوس GTX 460 انویدیا هیولای اسرارآمیزی است. حافظه رابط كاربری 192 بیتی و حافظه پایه frame-bufferیک گیگابایتی برای این عضو رده سبك وزن كارتهای گرافیك، مقداری كم به نظر میآید. ایسوس نگارشی از آن را با فناوری هیت سینك Direct CU و سرعت سیكل ساعتی بالاتر نیز ارائه كرده است. معمولا كارایی آن با گرافیك جدیدتر رادئونHD 6850 برابری میكند.
کارت گرافیک ایسوس ASUS graphics card نیز به نوبه خود منحصر بفرد بوده و با نصب آن بر روی لپ تاپ می توانید قابلیت های گرافیکی سیستم خود را به طرز قابل ملاحظه ای ارتقاء دهید. با کارت گرافیک ایسوس خیالتان از بابت اجرای نرم افزارها و برنامه های گرافیکی آسوده می شود. اگر حدس می زنید که مشکلات سیستمتان در هنگام کار با لپ تاپ به قابلیت های گرافیکی مرتبط می شود، با تهیه کارت گرافیک و نصب آن مشکل شما را حل خواهد کرد. بنابراین اگر تاکنون خرید کارت گرافیک ASUS را به عقب انداخته اید سریعا نسبت به خرید آن اقدام نمایید. چراکه اختلال ناشی از ضعف در قطعاتی همچون گرافیک لپ تاپ از طریق دیگری قابل حل نیست و تنها زمان و انرژی کاربران به هدر می رود.
جمع بندی
اگر قصد خرید کارت گرافیک برای بازی مورد علاقه خود را دارید و از قیمت کارت گرافیک 1 گیگ، قیمت کارت گرافیک ایسوس 1050، قیمت کارت گرافیک gtx 1080 و انواع قیمت کارت گرافیک ایسوس اطلاع ندارید حتما به لیست قیمت کارت گرافیک ایسوس در سایت ایسوس سنتر مراجعه کرده و از جدیدترین قیمت های روز اطلاع یابید. ایسوس سنتر با ارائه راهنمای خرید کارت گرافیک ایسوس کاربران را برای خرید کارت گرافیک ایسوس همراهی می کند. این سایت با گردآوری بهترین و جدیدترین محصولات از جمله انواع کارت گرافیک ایسوس بهترین مجموعه جهت کسب اطلاعات و آشنایی با کارت های گرافیک و خرید اینترنتی می باشد.