درایور لپ تاپ ایسوس
برای افرادی که نصب ویندوز برایشان سخت و کاری طاقت فرسا محسوب می شود، نداشتن آگاهی و اطلاعات لازم درباره نصب درایورها از جمله نصب درایور لپ تاپ ایسوس می تواند مشکلی بر مشکلات نصب ویندوز بیافزاید. حتی تصور پیدا کردن سی دی ها برای بسیاری افراد و نصب یکی پس از دیگری سی دی ها، طی کردن مراحل نصب، ریستارت کردن سیستم و... بسیار سخت به نظر می رسد و طالب صبری ایوب در این زمینه می باشند. اما اگر هنوز ابتدای کار هستید و نمی دانید که درایور چیست و چه کاری انجام می دهد، پیشنهاد می کنیم متن زیر را به دقت مطالعه فرمایید.
راهنمای خرید درایور لپ تاپ ایسوس
اگر لپ تاپ ایسوس دارید و مشکلی در سیستم شما به وجود آمد و نیاز به نصب ویندوز داشتید این نکته را حتما به خاطر بسپارید که نصب درایور لپ تاپ ایسوس پس از نصب ویندوز امری الزامیست. چراکه بدون نصب درایور لپ تاپ ایسوس، نمی توانید انتظار عملکردی مناسب و معقول را از لپ تاپ ایسوس داشته باشید. به طور مثال اگر نیاز به کار با بلوتوث دارید می بایستی به نصب درایور لپ تاپ ایسوس مربوط به آن بپردازید. هر سیستم به تناسب نوع ویندوز، درایورهایی دارد که هنگام خرید لپ تاپ سی دی های آن نیز در اختیار مشتریان قرار می گیرد. اما اگر درایور لپ تاپ ایسوس Asus Laptop Driver در دسترس شما نیست، به هیچ وجه نگران نباشید و به این فکر کنید که همیشه راه حلی برای کوتاه شدن مسیر وجود دارد. در صورتی که سی دی درایور در دسترس شما نبود، می توانید به سایت شرکت سازنده لپ تاپتان مراجعه کرده و درایورهای مورد نیاز خود را دانلود نمایید و یا از برنامه های پشتیبان گیری درایورها استفاده کنید و کار نصب درایور لپ تاپ ایسوس را با خیالی راحت به این برنامه بسپارید.
برای اینکه درک عمیق تری از درایور داشته باشید، در مورد نصب درایور کارت گرافیک توضیحاتی را ارائه می دهیم. کارت گرافیک درایوری است که پس از نصب ویندوز، آن را نیز نصب می کنند. درایور لپ تاپ ایسوس محدود به کارت گرافیک نمی شوند و سایر قطعات سخت افزاری هم درایور مخصوص به خودشان را دارند. در واقع درایور نوعی برنامه سیستمی و رابط بین سیستم عامل و قطعات سخت افزاری است که سیستم عامل قادر به شناسایی مستقیم آن ها نیست و باید درایور مربوط به آن نصب شود تا قطعه موردنظر برای سیستم عامل قابل شناسایی بوده و ارتباط متقابل برقرار شود. البته در ویندوز سون این مشکل کمتر به چشم می خورد و اغلب قطعات برای ویندوز قابل شناسایی هستند و نیازی به نصب درایور و معرفی تک تک قطعات به سیستم عامل نیست.
اگر مسئله بروزرسانی درایورهای کامپیوتری ذهن شما را به خود درگیر کرده است باید بگوییم که آپدیت و به روز کردن درایورها امری ضروری و لازم به نظر نمی رسد. تنها زمانی به شما توصیه می کنیم که درایورهای دستگاه خود را به روز رسانی کنید که با مشکل یا باگ هایی در این زمینه روبه رو شدید و تنها راه پیش رویتان بروزرسانی درایورها باشد. در غیر این صورت نیاز به بروز رسانی درایورها نخواهید داشت. البته که بهتر است همواره از همان ابتدای نصب درایورها، از جدیدترین نسخه های ارائه شده توسط کمپانی های سازنده استفاده کنید تا در نهایت کمتر به مسئله به روز رسانی فکر کنید. همچنین جدیدترین نسخه های درایور لپ تاپ ایسوس Asus Laptop Driver و درایور نوت بوک ایسوس را نیز می توانید در سایت های مذکور بیابید.
جمع بندی
برای دستیابی به درایور لپ تاپ ایسوس و در مجموع درایور مدل های مختلف لپ تاپ های ایسوس می توانید از سایت ایسوس سنتر کمک بگیرید. فایل دانلود درایورهای لپ تاپ asus برای ویندوز 10، دانلود درایور لپ تاپ ایسوس x550l، دانلود درایور لپ تاپ ایسوس k556u و دانلود درایور لپ تاپ ایسوس k555l همگی در سایت ایسوس سنتر قابل دسترسی می باشند. راهنمای خرید درایور لپ تاپ ایسوس را با توجه به مدل لپ تاپ خود به دقت مطالعه کرده و از طریق خرید اینترنتی درایور لپ تاپ ایسوس به سهولت به نصب آن در ویندوز خود بپردازید.