ثبت سفارش
تعداد
عنوان


کارت حافظه Micro SD

راهنمای خرید کارت حافظه موبایل

کارت‌های حافظه کاربردهای زیادی در ابزارهای دیجیتال امروزی پیدا کرده‌اند و روز به روز بهتر و باکیفیت‌تر می‌شوند. کارت‌های SD در ادامه‌ی پیشرفت کارت‌های MMC یا مالتی‌مدیا کارت معرفی شدند؛ باریک‌تر، سریع‌تر و با ظرفیت بیشتر. البته SD یک تفاوت دیگر هم دارد و آن نحوه‌ی قرارگیری در شکاف کارت حافظه است. MMC در هر دو جهت وارد شکاف می‌شود ولیکن تنها در صورتی که جهت درست باشد کار می‌کند. اما SD تنها به یک شکل وارد شکاف می‌شود و احتمال اشتباه صفر است.کارت های حافظه در انواع مختلفی برای استفاده در دوربین های عکاسی ، موزیک پلیرها ، گوشی های تلفن همراه ، تبلت ها و حتی لپ تاپ ها استفاده می شوند اما همه ی کارت های حافظه شبیه یک دیگر نیستند بلکه در انواع و کلاس های مختلفی از لحاظ سرعت و سایز فیزیکی و حافظه آنها تقسیم بندی می شوند. دستگاه های مختلفی به کارت های مخصوص به خودش نیاز دارد که در این مقاله به معرفی انواع مختلف کارت ها می پردازیم . با ایسوس سنتر همراه باشید .

سرعت کارت حافظه

تمام کارت حافظه ها با یکدیگر مشابهت ندارند و از لحاظ سرعت تفاوت دارند که این خصوصیت یکی از مهم ترین تفاوت های کارت های حافظه به شمار می رود. برای مثال اگر شما عکاس حرفه ای باشید و سرعت یکی از ملاک های شما باشد و از یک دوربین DSLR استفاده میکنید احتیاج به یک کارت حافظه با فرمت رزولوشن بالای RAW دارید .کارت حافظه سریع یکی از مهمترین ملاک های انتخاب می باشد برای مثال اگر میخواهید ویدئویی با رزولوشن بالا ضبط کنید و مستقیم به کارت حافظه ارسال کنید از این حافظه باید استفاده کنید. اما اگر می خواهید تعداد کمی عکس بگیرید و از یک دوربین غیر حرفه ای عکس برداری میکنید سرعت برای شما دیگر معنا پیدا نمیکند و میتوانید ازکارت حافظه با سرعت کمتر نیز استفاده کنید .

در کارت حافظه ۴ کلاس مختلف سرعت وجود دارد “۱۰،۶،۴،۲″ ، که کلاس ۱۰ از همه سریع تر و ۲ از همه کندتر می باشد. کلاس ۲ بیشتر مناسب ضبط فیلم های استاندارد و کلاس های ۴ و ۶ برای فیلم برداری با رزولوشن بالا استفاده میشود اما اگر بخواهید فیلم هایی با کیفیت Full HD ضبط کنید از کلاس ۱۰ حتما استفاده کنید .

برای کارت حافظه گوشی های تلفن هوشمند و تبلت ها و دوربین های دیجیتالی احتمالا از کلاس های ۴ و ۸ استفاده کنید مشکلی پیش نمی آید و کلاس ۱۰ مناسب برای عکاسی با رزولوشن بالا و فرمت های RAW استفاده می شود. در هنگام خرید شماره ی کلاس های مختلف کارت حافظه را می توانید از روی کارت ها مشاهده کنید .

سایز فیزیکی کارت حافظه

کارت حافظه در اندازه های مختلفی ساخته می شوند که انواع مختلف سایزهای آنها Standard Card ، Mini SDcard و Micro SDcard هستند. کارت حافظه استاندارد معمولا در اندازه های بزرگتری درست می شوند که اندازه آنها معمولا ۳۲ در ۲۴ در ۲٫۱ میلی متر می باشند و تنها ۲ گرم وزن دارند که در یکی از گوشه های این کارت حافظه ، بریده شده است .

کارت حافظه Mini SDcard

این کارت حافظه کوچکتر از کارت های استاندارد هستند که دارای اندازه ۲۱٫۵ در ۲۰ در ۱٫۴ میلی متر و وزن ۰٫۸ گرم دارند. این کلاس یکی از معروف ترین کارت حافظه ها در بازار به شمار میروند که این نوع حافظه برای گوشی های تلفن موبایل طراحی شده اند .

کارت حافظه Micro SDcard

 کارت حافظه Micro SDcard کوچک ترین کارت حافظه بشمار می رود که در اندازه های ۱۵ در ۱۱ در ۱ میلی متری و وزن ۰٫۲۵ گرم طراحی شده اند. امروزه از این نوع کارت حافظه ها در گوشی های موبایل و تبلت ها استفاده بیشتری می شود .

 

مقدار ظرفیت کارت حافظه

مانند فلش های مموری ، هارد درایورها و دیگر ابزارهای حافظه ، کارت حافظه از لحاظ ظرفیت به انواع مختلف SDSC ، SDHC ، SDXC تقسیم بندی می شوند. کارت حافظه استاندارد SDSC معمولا حافظه ای بین ۱ مگابایت تا ۲ گیگابایت یا شاید ۴ گیگابایتی نیز دارند ، کارت حافظه SDHC حافظه ای بین ۲ گیگابایت تا ۳۲ گیگابایت دارند و کارت حافظه SDXC  یکی از پرحافظه ترین کارت ها به شمار می رود که دارای حافظه ی ۳۲ گیگابایتی تا ۲ ترابایتی هستند که نوع این حافظه ها روی کارت حافظه نوشته شده است .

وقتی که شما میخواهید اقدام به خرید کارت حافظه کنید ، احتیاج به اطلاعاتی در مورد سرعت ، حافظه و سایز کارت ها دارید که باید نوع دستگاه خودتان که میخواهید برای آن کارت حافظه تهیه کنید مدنظر بگیرید که این آموزش امیدوارم مورد استفاده شما قرار بگیرد.

ایسوس سنتر ؛ واحد پشتیبانی و خدمات پس از فروش




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا

پرسش و پاسخ و ارسال نظرات
پیغام:
کد مقابل را وارد کنید ...