ثبت سفارش
تعداد
عنوان


مادربرد سرور

مادربرد MotherBoard اگر نگوییم اصلی ترین قطعه یک کامپیوتر است، ولی بدون شک می توان گفت یکی از مهم ترین سخت افزارهای سیستم کامپیوتری می باشد. البته این قطعه الکترونیکی فقط مخصوص رایانه ها نیست. مادربرد را در سایر لوازم الکترونیکی از قبیل گوشی های موبایل، لپ تاپ ها و .. می توان مشاهده کرد.

اگر بخواهیم این قطعه را به صورت بصری و کاربردی برایتان تشریح کنیم، باید بگوییم بزرگترین قطعه ای که در داخل کیس کامپیوترهای PC که مشاهده می کنید مادربرد می باشد. وظیفه این سخت افزار، وصل کردن سایر قطعات سیستم مانند پردازنده (CPU)، حافظه موقت RAM، هارد دیسک HDD، کارت گرافیک GPU و ... به یکدیگر و نیز جهت تامین انرژی الکتریکی آن ها از طریق منبع تغذیه PSU را برطرف می کند. در واقع این سخت افزار زیربنایی جهت متصل کردن سایر قطعات یک رایانه که شامل دستگاه های ورودی و خروجی و قطعات اصلی می باشد.

اولین مادربرد ساخته شده به سال 1982 میلادی هم زمان با ارائه اولین کامپیوترها برمی گردد. این قطعه که همان طور در بالا گفتیم تمام قطعات نصب شده بر روی آن توسط کابل یا به صورت مستقیم به برد اصلی یا مادربرد متصل می شدند.

بحث اصلی این متن درباره مادربرد سرور Motherboard server می باشد. همان طور که سرور هم خود یک رایانه می باشد و نیز وجود مادربرد MotherBoard در یک سیستم کامپیوتری از الزامات می باشد. در واقع سرور به کامپیوتری متصل به اینترنت گفته می شود که از مجموع یک یا چندین وب سایت تشکیل می شود.

معرفی بهترین برند های مادربرد سرور

عصر امروز را باید بدون هیچ شکی عصر دیجیتال و علوم کامپیوتری دانست. به همین جهت این صنعت یکی از پر درآمدترین تولیدات در جهان معرفی و نیز توجه کمپانی های بزرگ را به خود جلب کرد. یکی از این شرکت ها و برندها ایسوس asus بود. شرکت کامپیوتری ایسوس یک کمپانی چند ملیتی تایوانی است که با فعالیت در زمینه کامپیوتر، سخت افزار و قطعات الکترونیکی، توانست نام و برند خود را به جهان معرفی کند. محصولات این شرکت شامل لپ تاپ، نوت بوک، موبایل، روترها، تجهیزات شبکه، کارت گرافیک، کارت صدا،مادربرد و ... می باشد.

این شرکت بعد چندین سال از تاسیس با تمرکز بر روی مادربرد توانست خود را به برترین تولید کننده این سخت افزار معرفی کند. این شرکت با تولید بیش از 40 درصد از سهم بازار مادربرد دنیا رتبه اول تولید این محصول در دنیا را کسب کند. از آنجایی که این کمپانی در رتبه بندی در میان بزرگ ترین شرکت های کامپیوتری توانست در لیست 10 شرکت برتر آسیایی جا بگیرد و نیز در سال 2008 میلادی با فروش بیش از 24 میلیون مادربرد در جهان، اعتبار و اعتماد زیادی در میان مردم در سراسر دنیا را کسب کرد. مدیران ارشد و مهندسان شرکت ایسوس در طراحی و تولید انواع مادربرد، اقدام به ارائه انواع این قطعه از قبیل مادربرد سرور کردند، که در ادامه به معرفی تعدادی از آن ها می کنیم.

یکی از ویژگی های کامپیوترهای سرور در مقایسه با رایانه های خانگی و .. استفاده مکرر و ممتد از آن ها است. کامپیوترهای سرور با توجه به نوع کاربردشان ساعات بسیاری در شبانه روز فعال هستند. یکی از شرایط در زمان خرید و انتخاب سیستم سرور توجه به سخت افزار که برای این منظور تولید شده اند، می باشد. در ادامه به معرفی انواع مادربرد سرور و راهنمای خرید مادربرد سرور می پردازیم.

مادربرد سرور ایسوس

یکی از قطعاتی که باید دقت زیادی در انتخاب آن شود، مادربرد مناسب برای سرور است. یکی از این مدل سخت افزار، مادربرد سرور ایسوس و قدرتمند Asus C612 Z10PE-D8 WS است. این مادربرد سرور دارای سوکت 3-2011/ تراشه Intel C612 PCH و شش اسلات PCI-E Gen3 x16 ارتباط‌ های ورودی/خروجی کافی برای برآوردن نیاز‌های گرافیکی یا پردازشی شما را تامین می‌کند. این مادربرد از فناوری SLI بهره‌ می برد. ماژول ASMB8-iKVM سازگار با IPMI 2.0، به روز رسانی بایوس، ابزار KVM/Java مستقل و نیز علاوه بر این، نرم افزار ASWM Enterprise مدیریت متمرکز جامع را امکان پذیر نموده است که شامل فلاش بایوس، ارسال نرم‌افزار، زمانبندی کارها، کنترل از راه دور و کنترل توان از طریق یک رابط کاربری گرافیکی مفید و رنگارنگ است.

همچنین مدل های دیگر از مادربرد سرور ایسوس (Asus) Z8PE-D18، Asus Z8NA-D6،Asus P6T WS Professional و ...

مادربرد سرور گیگابایت

 یکی دیگر از شرکت های تولیدکننده مادربرد سرور، کمپانی گیگابایت است. برخی از مدل های این برند شامل مادربرد سرور گیگابایت GIGABYTE MD60، GA-6UASV3، GA-7PCSLX و ... می باشد.

مادربرد سرور اینتل

همچنین کمپانی اینتل Intel یکی دیگر از شرکت های تولید کننده انواع مادربرد سرور است. نمونه ای از مدل های این برند شامل مادربرد سرور اینتل MD60-SC0، MW31-SP0 و ... می باشند.

سی پی یو سرور

یکی دیگر از سخت افزارهایی که در بهبود سرور و به صورت تخصصی برای آن تولید می شود، پردازنده سرور است. به عنوان مثال پردازنده Intel Xeon E5-2630 V4 را برایتان معرفی می کنیم. این پردازنده دارای 25 مگابایت حافظه کش هوشمند است. معماری آن بر اساس لیتوگرافی 14 نانومتری است و دارای 10 هسته و 20 رشته پردازشی است؛ در نتیجه این سرور با 20 هسته و 40 رشته در اختیار مرکز مورد نظر قرار می گیرد. این دستگاه با قابلیت هایی از قبیل امکان فرکانس 2.2 گیگا هرتز و در کارهای سنگین تا 3.1 گیگاهرتز افزایش پیدا می کند. این CPU با پشتیبانی از هشت اسلات رم از نوع DDR4 با فزکانش پایه 2133 مگاهرتز که این قابلیت، حداکثر به شناسایی 1536 گیگابایت می رسد. از ویژگی های این پردازنده قابلیت پهنای باند با بیش از 68 گیگابایت در ثانیه می باشد.

جمع بندی

در پایان اگر تصمیم به انتخاب و خرید مادربرد سرور Motherboard server گرفتید، می توانید در سایت ایسوس سنتر asuscenter نمایندگی مادربرد سرور با قابلیت دسترسی به لیست قیمت مادربرد سرور از قبیل قیمت مادربرد سرور ایسوس و ... اقدام به خرید بهترین مادربرد برای سرور خود با گارانتی اصلی کنید.

 




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا

پرسش و پاسخ و ارسال نظرات
پیغام:
کد مقابل را وارد کنید ...